Gyáli út - Előtte Gyáli út - Utána Gyáli út - Előtte Gyáli út - Utána Hunyadvár u. Közraktár u - Előtte Közraktár u - Utána Közraktár u Közraktár u Molnár u- Előtte Práter u- Előtte Práter u- Utána Szentkirályi u- Előtte Szentkirályi u- Utána Vakbottyán út - Előtte Vakbottyán út - Utána Városligeti fasor Városligeti fasor

Ügyfélszolgálatunk nyitvatartása: 
hétfőtől csütörtökig  8-16 óráig, pénteken 8-14 óráig

A Ferox (latin) szó jelentése: erős, határozott, merész. Ez egyaránt igaz az irányítást kézbentartó családra és a vállalkozást eredményesen üzemeltető csapatra.
A Ferox Bt azon túlmenően, hogy a tulajdonosi kört érintően egy háromgenerációs családi vállalkozás, családias abból a szempontból is, hogy szinte valamennyi dolgozója az alapítás óta munkatársunk. Így amellett, hogy az elmúlt évek során egyenként is nagy tapasztalatot szereztek a társasházkezelés különféle területein, a közösségi szellem egy alapvetően meghatározó tényezővé vált az egymás közötti kapcsolatainkban is. tovább >>

 

Aktuális

Tisztelt Tulajdonos, Érdeklődő! Üdvözöljük Önt a megújult honlapunkon. Észrevételeit, javaslatait szívesen fogadjuk az info@ferox.hu e-mail címünkön, valamint kérdéseit is felteheti ugyanezen fórumon, valamint a lap tetején olvasható telefonszámaink bármelyikén. Amennyiben többet szeretne tudni cégünkről, javasoljuk a "Magunkról" menüpont elolvasását. Ha cégünk tevékenysége felkeltette érdeklődését, figyelmébe ajánljuk az "Ajánlatkérőknek" menüpontot, ahol további részleteket olvashat rólunk. Egyedi ajánlatkérés esetén, kérjük forduljon bizalommal a cégvezetéshez bármelyik ismertetett elérhetőségen.

Hírek és aktuális információk

Új műsor indul a Heti Tv-n

Új műsor indul a Heti Tv-n, a Házas-Társak, a társasházi magazin. Breuer András szerkesztőt faggattuk a hetente jelentkező magazinról.
Tovább a teljes cikkhez »

Házak-Társak Társasházak magazin a HetiTV-n

Elkészültek az első 5 adás felvételei,melyek a tűzvédelemmel, biztonságtechnikával foglalkoztak. Hamarosan műszaki kérdések következnek. Repedések, penészesedések, tetőtér eladás témái kerülnek terítékre. Honlapunkon megtekintheti az első 5 részt. Várjuk kérdéseiket a hetitv@ferox.hu címre.
Tovább a teljes cikkhez »

Miért fontos a "nullás igazolás"?

Mielőtt ingatlanvásárlásra adná a fejét, fontos tudnia, hogy a "nullás igazolás" egy olyan írásos dokumentum,amelyet a közös képviselő állít ki a mindenkori tulajdonos részére az esetlegesen fennálló közös költség tartozásáról.
Tovább a teljes cikkhez »

A szelektív hulladékgyűjtésről.

Minden bizonnyal sokaknak feltűnt, hogy a kommunális hulladékgyűjtők mellett feltűntek a társasházakban a kék és sárga gyűjtők is, amelyek a papír, a fém- és a műanyag hulladék tárolására hivatottak...
Tovább a teljes cikkhez »

A Társasházi Törvény változása 2014-ben.

2014.02.18-ával ismételten változott a Társasházi törvény a jegyzői felügyelet miatt.
Tovább a teljes cikkhez »

All rights Reserved. Made by Applion Computer Kft